Det Åbne Rum

I den kommende sæson åbner Teatret Møllen op for et helt nyt projekt. Vi kalder det for DET ÅBNE RUM.

Her har vi mulighed for at udnytte vores ensemble optimalt samtidig med, at det giver os en mulighed for at gøre noget, vi i en professionel hverdag ikke får så meget tid til - nemlig at lege.

Dogmet er, at arbejdet skal holdes inden for huset og at det primært er de fastansatte på Teatret Møllen der medvirker. Forestillinger eller projekter der bliver skabt i DET ÅBNE RUM vises som udgangspunkt kun lokalt på Teatret Møllen i en kort periode.

I det åbne rum vil vi eksperimentere med de ting, som vi normalt kun snakker om. Vi vil tage os tid til at arbejde og udforske nogle af de områder og emner, der ellers ikke er tid eller økonomi til og prøve at lege ud fra en idé, en tekst eller et emne.

På den måde opdager vi måske noget nyt, noget spændende, noget anderledes, noget der ellers ikke ville være blevet opdaget, noget smukt, noget grimt, noget der bliver sjovt eller trist eller hvem ved.

Vi får at se.

Vi tyvstartede allerede projektet i sæson 2014/15 og vores arbejde er mundet ud i forestillingen MALALA. Igennem flere måneder arbejdede skuespiller Connie Tronbjerg og Teaterchef Nikolaj Mineka, når tiden tillod det, med den engelske tekst: A GIRL WITH A BOOK af forfatteren: NICK WOOD.

Resultatet af dette arbejde kan ses den 16. + 17. oktober på Møllen, hvor forestillingen MALALA har premiere.

Vi vil løbende lave projekter i DET ÅBNE RUM og hvis du er interesseret, kan du følge med i arbejdet her på vores hjemmeside og vores Facebookside.