H.C. Andersen lever!

Medvirkende: Søren Zacho Ruby, Jesper Groth og Thomas Corneliussen. Instruktør: Rasmus Ask. Manuskript: Rasmus Ask efter oplæg fra Petter Madegård.

Mød den Grimme Ælling og den selvsikre Klods Hans i et nyt digitalt teatereventyr for hele familien. I forestillingen bliver H. C. Andersens kendte og elskede figurer sendt ud på et udfordrende og ukendt eventyr. Spritny teknologi forener det bedste fra tegnefilmens og teatrets verden og gør det muligt for figurerne at få hjælp fra publikum – og det får de brug for!

Danmarks kendte og elskede digter drømmer om et liv som solodanser ved Den Kongelige Ballet, men han kan ikke danse. Skrive kan han til gengæld – men hvem vil læse fjollede eventyr?

I H. C. ANDERSEN LEVER inviterer Baggårdsteatret børn og barnlige sjæle ud på en eventyrrejse i jagten på fantasi, selvtillid og det halve kongerige.

Gæstespil fra Baggårdsteatret
Aldersgruppe: Fra 5 år Varighed: ca. 55 min

Pressen skrev

"H.C. Andersen i gode, nye klæ’r".

"En malerisk nyfortolkning af H.C. Andersens eventyr".

- Majse Tange, Lokalavisen Svendborg

"H. C. Andersen lever!' lever i høj grad på den elskelighed, som publikum lynhurtigt kommer til at nære i forhold til de to animerede eventyrhelte. Deres spilnaturlighed er fascinerende ligesom figurernes charme".

"H.C. Andersen er forrygende underholdning i børnehøjde".

"Børnenes helt er selvfølgelig Klods Hans, der aldrig giver op i bestræbelserne på at få givet verden og eventyret en happy ending. Det trænger vi sågu da også til".

- Iben Friis, Fyns Amts Avis

Bag om forestillingen