Jeg kan huske alting

Medvirkende: Mette Rosleff, Sigurd Dissing. Forfatter: Mette Rosleff, Giacomo Ravicchio. Instruktør: Giacomo Ravicchio. Scenograf: Giacomo Ravicchio. Værksted: Steen Mols & Trine Holtoug. Rekvisitter og dukker: Sigurd Dissing. Komponist: Martin Vognsen.

Vi er på et børneværelse. Det er aften og tid til at sove. Fra sengekanten kigger vi ud på verden. Ud ad vinduet, på månen og på himlen fuld af stjerner. Det er sengetid, men det er umuligt at falde i søvn. For huset er fyldt med lyde og hovedet fyldt med tanker. Tanker om dagen, der er gået. Og det er lige her, magien begynder. Vi får lov til at kigge ind og kigge med på alt det, som er sket i dag. Vi får lov til at opleve dagen igen.

JEG KAN HUSKE ALTING er en stemningsfyldt fortælling om det at være et lille menneske. På scenen fremtryller Mette Rosleff magi sammen med de helt små publikummer.  Hun har en helt eminent evne til at kravle helt ind i barnet og fortælle om hverdagslivet derfra. Varsomt og med en helt forunderlig intens og naturlig kontakt med børnene, fører Rosleff os ind i en fortælling, som priser det at være til som et helt almindeligt lille menneske.

Forestillingen er skabt af det lille Reumert-vindende Teater MY, der inviterer publikum til en poetisk, sjov og genkendelig historie for de helt små.

Gæstespil fra Teater My
Aldersgruppe: 2 - 5 år Varighed: ca. 30 min.

Pressen skrev

“Et fantastisk lille teaterstykke i børnehøjde, fortalt med varme og humor og en umættelig appetit på livet”

- Børn i byen

“Mette Rosleff har en helt eminent evne til at kravle helt ind i barnet og fortælle om hverdagslivet derfra”

“Teater My mestrer med betagende charme at tryllebinde de små. Det er ren børnemagi”

“Sublimt børneteater for de allermindste”

“Aldeles uimodståeligt”