Moon River

Medvirkende: MALIN ELISABETH RØMER BROLIN-TANI, MARTIN GEERTZ, HANS FIND MØLLER, NIS SKAUN VRAASØ, ANDERS BIRK.

MOON RIVER er historien om verdens 2. bedste guitarist. Om en mand med en drøm, der ikke viger tilbage for noget eller nogen. Det eneste, der står i vejen, er ”ham sigøjneren fra Frankrig”, Django Rheinhardt, verdens bedste guitarist. Og så lige hende den stumme pige, der kigger på ham med sådan nogle irriterende store våde øjne. Men en ægte kunster lader sig ikke distrahere af noget så banalt som kærlighed.

Med sigøjner- og jazzmusik fra 1930’erne og 40’erne, en bar i rummet og kostumer, der er en fryd for øjet, er scenen sat for et hidtil uopdaget kapitel i populærmusikkens historie og ikke mindst for verdens 2. bedste guitarist.

MOON RIVER byder på en fin, lille koncert iscenesat af Stine Schrøder Jensen med herlig sans for de udvalgte numres skift mellem humor og romantik.

Gæstespil fra Det Kongelige Teater
Aldersgruppe: Fra 14 år Varighed: ca. 60 min. uden pause

Pressen skrev

"Livskraft er der i 'Moon River' og de andre jazzpop-slagere, der denne lørdag aften fik en fyldt sal til at trække vejret i salige genkendelse".

"Båret godt frem af dette brillerede Kristoffer Fabricius på guitar, først med en af Django Reinhardts gypsy-jazz-kompositioner, og senere med smagfuldt melodisk akkompagnement af Johanne Louise Schmidt, der betagede salen med sin smukke vokal og personlige fremførelse af en række velkendte jazz standards".