Spiller 14. - 28. juni 2018

Palle stadig alene i verden

Instruktør: Ole Sørensen / Dramatiker: Brian Wind-Hansen / Medvirkende: Klaus Andersen

 

Hvad ville du gøre, hvis du var “Palle alene i verden”?

Kan du huske historien om Palle der blev helt alene i verden? Den ikoniske fortælling udkom første gang i 1942, og er og er et af børnelitteraturens klassiske værker. Der er sket meget siden børnebogen udkom i 1942, og i  2017 er det 75 år siden at Palle havde drømmen/mareridtet om at være blevet helt alene i verden. Denne omstændighed, den forgangne tid, bliver på mange måder et udgangspunkt for Møllens fortælling om Palle.

Palle er nu fyldt 75 år, og da han denne morgen vågner op i sin seng, ligger han ikke på et børneværelse men på et plejehjem, og snart må Palle tage kreative metoder i brug for at holde ensomheden ud. Heldigvis for Palle så har han en musikalsk sjæl og en god fantasi, men hvor længe kan musikken og historierne holde ensomheden på afstand? Og er Palle virkelig dømt til at være helt alene i de sidste år af sit liv?

PALLE STADIG ALENE I VERDEN  er en ægte Teatret Møllen fortælling, med masser af nærvær, musik og humor, og ikke mindst en fortælling der tager fat i et utroligt vigtigt og relevant emne: Ensomhed.

 

Teatret Møllens egenproduktion
Varighed: Ca. 1 time Aldersgruppe: Voksen (fra 12 år) Genre: Musikalsk monolog Spillested: Caféen