Træt lever & tungt hjerte

Medvirkende: LASSE POPP, KIM FAST JENSEN, BASTIAN POPP.

På et lille røget sted mellem ganske få stole kigger vi ind i et tåget døgns hudløse virvar af uskyldige drømme, løgnagtige minder og sælsomme vinkler.

TRÆT LEVER & TUNGT HJERTE er en intimkoncert over en sejlivet håndfuld af Tom Waits’ sange. Sangenes poetiske fortællinger er omdrejningspunktet, og de formidles på dansk, så alle dybder i den store poet kommer frem.

Tom Waits har igennem årene haft en outsiderposition i amerikansk musik – noget, der kan tilskrives hans til tider meget dystre sange og hans dybe og rustne vokal. Tom Waits er tit blevet omtalt som manden med en stemme som en skærebrænder. Han er ofte blevet beskrevet som eksponent for beatgenerationens optagethed af eksistenserne på undersiden af det amerikanske samfund, og hovedparten af Waits' tekster tager da også udgangspunkt i luderen, drukkenbolten og servitricen med de bristede drømme.

TRÆT LEVER & TUNGT HJERTE spiller på teatrets hyggelige caféscene, hvor det er muligt at købe øl, vand og kaffe løbende under forestillingen.

NB. Spiller i Teatret Møllens café.

Gæstespil fra Limfjordsteatret
Aldersgruppe: Fra 17 år Varighed: ca. 70 min. uden pause

Pressen skrev

“...Jeg er altså vild med at han stjæler hele billedet og butikken. Lasse Popp har en eminent sans for den sproglige desperation…”

“...Sangene og forestillingen som helhed fremstår stærk og gribende”

- Peter Welander, Skive Folkeblad