Uddrivelsen

Instruktion: SIMON BOBERG. Ide/Medvirkende: MADS WILLE, ANDERS LUND.

Uddrivelsen er en forestilling om, at der måske er mere mellem himmel og jord, end vi forestiller os.

Oplev den danske skuespiller Mads Wille i selskab med mentalmagiker Anders Lund. I deres fælles forskning er de flere gange stødt på beskrivelser af urgamle ritualer og seancer indenfor åndemaneri og renselse af hjemsøgte bygninger.

Med aftenens to festlige og karismatiske værter er vi i trygge hænder, når vi skal opleve UDDRIVELSEN på Teatret Møllen - dagen efter Halloween. Det bliver en aften, ud over det sædvanlige. Der skal gyses og grines, undres og uddrives!

Sammen vil de, med humor og spøgefulde seancer rense teatret for spøgeri. Undervejs vil vi høre forrygende fortællinger om de hemmeligheder et rum kan gemme på. For alle gamle huse rummer historier fra fortiden om kærlighed, jalousi, hævn, korruption, mord og meget andet.

Det bliver ikke kedeligt! – Og om Uddrivelsen vil lykkes, ja det vil tiden vise...

Koncert efter forestillingen med Strangers on a Train

Aftenen afrundes af bandet Strangers on a Train hvor cabaret, sømandsviser, polka, vaudeville og et ekko af tango mødes i skøn forening. Det er musik, hvis scener udspiller sig efter mørkets frembrud i en svunden tid, hvor du bliver sendt på en tour-de-force gennem livets natlige skyggesider med sange om fristelse, utugt, fordækt skønhed og fordrukken weltschmerz… 

Masser af harmonika, dansable toner og slemme historier fra de ukendte knejper i de mørke sidegader!

Det bliver en fantastisk, vanvittig og uhyggelig aften på den gamle slotsvandmølle. Kom med – hvis I tør – det bliver ikke kedeligt! Uuuuuh…!

NB: Uhyggelighederne taget i betragtning er aftenen uegnet for børn (aldersgruppe: Fra 17 år)

Du skal kun betale for teaterbilletten til Uddrivelsen, koncerten får du gratis med.

Få en forsmag på musikken her: https://soundcloud.com/strangersdk/sets/4-soungs-from-the-doghouse-suite

Gæstespil fra Teater V
Aldersgruppe: Fra 17 år Varighed: ca. 120 min. med pause