Presse

Steffen Lomholt Pedersen
PR og kommunikationsansvarlig
pr@teatretmoellen.dk
+45 25560946

Fotokreditering: Søren Hasselgaard Skaanning

Hvis I vil holde øje med Møllens aktiviteter, kan I endvidere tilmelde jer teatrets nyhedsbrev, hvor vi hver måned med ord, billeder og video fortæller om livet på Teatret Møllen.

Pressen skrev

"... Uanset hvor rummelig man opfatter sig selv, bliver man uden tvivl udfordret på sin medmenneskelighed. Der er nemlig sjældent kun én sandhed, og når virkeligheden bliver sat op foran os i levende live, bliver den det spejlbillede, som vi behøver for at kunne kende os selv. Og ja, det er vel præcis sådan, teater skal være."

"Sjældent har jeg oplevet en teaterforestilling så velspillet og på samme tid så handlingsmættet og med en så stærk og enkelt scenografi, som i teaterstykket 'Håbet'."

- Kristian Pallesen, JydskeVestkysten Sønderborg

"Smuk, smuk og enkel scenografi og gode skuespillere. Vil især gerne fremhæve debutanten Sheba Mikkelsen Hunter, der virkelig skinnede. Som så mange andre historier om den tid, er nogle karakterer lidt i unuancerede i forestillingen - men måske var verden bare mere sort/hvid dengang?"

"Haabet er en stærk oplevelse. Ikke kun på grund af det voldsomme og ganske afgjort politisk ukorrekte sprogbrug. Såvel fortællingernes relevans som det gennemførte visuelle udtryk og Ida Jacobsens sansemættede og stemningsunderstregende lydbillede skaber hver især en aldeles seværdig teateroplevelse. Og en væsentlig påmindelse om, at vi alle har en andel i en fortid, de fleste helst vil glemme."

"Det er stærkt i syv kvarter at kunne fastholde en intens forbindelse mellem scene og publikum, men det lykkes uden et eneste udfald."

- Carl Skøtt

"'Haabet' er den stærkeste forestilling længe set fra Teatret Møllens hånd. Godt nok er historien baseret på Mich Vraas roman om den danske slavehandel på De Vestindiske øer i sig selv en barsk omgang, men Møllen dramatiserer fortællingen, så den stritter af nerve."