Brevet

Medvirkende: Paolo Nani

Kom grinende ud af 2017 med Paolo Nani.

Paolo Nani siger ikke et ord, og spiller den samme historie om en mand der skriver et brev igen og igen - forfra, bagfra, beruset, som en western, som en horrorfilm, med hænder, uden hænder, som cirkuskunstner, som stumfilm, og meget mere. Paolo Nanis akrobatiske gennemspilning af den samme situation på et hav af forskellige måder er hylende morsom og et kunststykke i ordløst artisteri.

BREVET er ikke bare et enestående stykke kunst! Det er også så ubegribeligt morsomt. Paolo Nanni har spillet 'Brevet' i over 20 år - og over 1000 gange. Han har vundet priser, er blevet kaldt genial, en mester, en mimisk kunstner i teater uden ord og en virtuos i sit fag. Og forestillingen – som har fået kultstatus – er blevet udråbt til et internationalt mesterværk, en comedy-perle og en genistreg.

Der er garanti for latterkrampe, igen og igen! Også for publikum som har set den flere gange.

 

Gæstespil fra Paolo Nani
Varighed: 70 min. Genre: Grine-klassiker

Pressen skrev

Paolo Nanis akrobatiske gennemspilning af den samme situation på et hav af forskellige måder er hylende morsom og et kunststykke i ordløst artisteri.

Der bliver næsten ikke sagt et ord, men med sine formidable kendetegn - mimik, kropssprog og sans for komik - får Paolo Nani fortalte en historie om verdens forunderlige mangfoldighed...

Brevet” med Paolo Nani er ikke bare et enestående stykke kunst! Det er også så ufattelig morsomt, at jeg får latterkrampe, igen og igen! Også selvom jeg har set den flere gange...!

- Lotte Heise, DR

En grine-klassiker. “Brevet” er en af de bedste komiske forestillinger inden for de sidste 10 år.

- L’Eco di Bergamo, Italien

Kendetegnende for en kult-show, ingen tvivl.

- Irish Time

Uundværligt!

- Sagoma.com

...fremragende underholdning, som efterlod alle med ondt i maven efter 80 minutter uafbrudt grin.

- DV, Reykjavik

Så simpelt, så genialt. Man bliver træt af at grine i mere end en time. 

- Porsgrunns Dagblad, Norge