Vil en kummefryser være noget for mig eller skal jeg lade mig skille?

Instruktør: Susanne Sangill / Dramatiker: Margrethe Manley / Komponist: Sange fra Lise Reinaus repertoire, m.fl. / Medvirkende: Margrethe Manley og Søren Hansen

En kabaret om tidens kvinde ANNO 1970 - hende i det nyopførte parcelhus, der ikke bekymrer sig om ungdomsoprør, kvindebevægelse, Thy lejr, demonstrationer og ligeløn, men som får besvaret livets store spørgsmål gennem Alt For Damerne.

Forestillingen er et lille stykke danmarkshistorie – en tidslomme, hvor livet for husmoren anno 1970 folder sig ud. Alle tekster er fundet i ALT for damerne, og med jazzsangerinden Lise Reinaus sange i ørerne kommer publikum med helt ind i middelklassen og parcelhuset.

Det hele bliver taget under kærlig behandling i denne kalejdoskopiske forestilling, der handler om kvinder – og dermed også om mænd! – i en tid med både fremdrift og lidt vemodig afsked med de traditionelle roller.

Der bydes på ‘god times’ livlig, musikalsk underholdning, der vækker både eftertanke og genkendelsens glæde i 70'ernes tegn.

 

Gæstespil fra Himmerlands Teater
Varighed: 1 time og 10 min. Aldersgruppe: Voksen (fra 14 år) Genre: Musikforestilling (show, revy, stand-up, kabaret)