Presse

Steffen Lomholt Pedersen
PR og kommunikationsansvarlig
pr@teatretmoellen.dk
+45 25560946

Fotokreditering: Søren Hasselgaard Skaanning

Hvis I vil holde øje med Møllens aktiviteter, kan I endvidere tilmelde jer teatrets nyhedsbrev, hvor vi hver måned med ord, billeder og video fortæller om livet på Teatret Møllen.

Pressen skrev

Ikke mange danske skuespillere kan slå Møllens Ole Sørensen når det kommer til disciplinen at levere en stærk monolog.

Det er som altid en stærk og gribende oplevelse når Ole Sørensen står alene på scenen.

- Carl Skøtt

Ole Sørensen foretager et imponerende antal rolleskift, når han gengiver reaktionerne hos de mennesker, der omgav Paludan-Müller den skæbnesvangre dag. Blandt andet hushjælpen og den præst, der får oberstens familie reddet ud af embedsboligen. Det greb er med til at gøre fortællingen bevægende, og rammerne larmer ikke: Stykket udspiller sig på en intimscene, hvor eneste udstyr er en bedaget radio tilsat Aksel Schiøtzs velmodulerede "I Danmark er jeg født".

Altsammen dramtiseres det mesterligt af Brian Wind-Hansen og skuespiller Ole Sørensen.En gammel radio med nogle lydglimt og en militærfrakke er blandt de få remedier.Til gengæld er publikum helt tæt på i det intime teater.

- Tyrstrup Herreds Tidende-Christiansfeld Avis, Henri Nissen

Jeg har været sammen med en helt. Han stod på Møllens teaterscene i Haderslev, og da han fik ram på Gestapo, rørte det os på tilskuerpladserne...Men forestillingen handler lige så meget om de indre kampe. Den udforsker heltebegrebet, og det er interessant, for hvad driver en til at være modig, og hvad er det rigtige at gøre?

- Jydske Vestkysten, Annelene Vestergaards klumme

En fantastisk historie fortalt af en fantastisk god skuespiller. Da vi så forestillingen kunne man bestemt hører en knappenål falde på gulvet. Vi var alle tryllebundet.

- Gitte Johansson, publikumsanmeldelse