Presse

Steffen Lomholt Pedersen
PR og kommunikationsansvarlig
pr@teatretmoellen.dk
+45 25560946

Fotokreditering: Søren Hasselgaard Skaanning

Hvis I vil holde øje med Møllens aktiviteter, kan I endvidere tilmelde jer teatrets nyhedsbrev, hvor vi hver måned med ord, billeder og video fortæller om livet på Teatret Møllen.

Pressen skrev

Teatret Møllens fortolkning af J.M. Barries teaterstykke “Peter Pan” fra 1904 er særdeles vellykket... vi køber fuldstændigt præmissen i Ole Sørensens iscenesættelse. Scenografien af Pernille Just er gennemgående fabelagtig. Det er en ægte Møllen-scenografi til en ægte Møllen-forestilling..

Et forfriskende flyv - som en fjer der kilder let... her får vi et nyt bud, som både beder os lukke øjnene, pjatter med os og ganske gelinde tager os med ind i eventyrene...

Eventyrligt: Teatret Møllen i Haderslev har trukket historien om Peter Pan, Wendy og de forældreløse børn ned på gaden. Det fungerer forbløffende godt.

- Michael Mogensen, JV

Forestillingen er et kærkomment pust inden for børne -og familieforestillingerne, hvor det her ikke er special effect eller det pussenussede, der skal fange publikum... en rå og reel, men stadig charmerende og ikke mindst fantasifuld fortælling... 

 

Sådan kan luften tages ud af den ballon, som Disney har pustet op: Med underfundig humor og en fortællende dramatisering, der overlader en masse til fantasien... Eegntligt er det forunderligt.

Dramatikeren Brian Wind-Hansens version (inspireret af forfatteren J. M, Barries regibemærkninger) appellerer nemlig til alle aldre i Ole Sørensens instruktion..... en sart og særegen poesi, der efterlaver ro i sindet og smil på læben.

En pragtfuld fantasiverden åbner sig, når Teatret Møllen i Haderslev fortæller historien om Peter Pan - og samtidigt vender den på hovedet...Et smukt eventyr, flot spillet i et brutalt miljø, hvor gode tanker er nok til at få forunderlige ting til at ske.

Så enkelt kan magi skabes...Denne Aldriglandet får på sin egen stille måde fat i den grundfølelse, man som voksen ellers uigenkaldeligt har krænget af sig: Barnets følelse af uhæmmet nysgerrighed – og evig usårlighed. 

 

Teatret Møllens 'Aldriglandet' er en fest af en Peter Pan-forestilling med en undertone af aktuel virkelighed... I et kammermusikalsk-lignende flow udveksler skuespillerne forrygende behændigt roller og musikinstrumenter og overtager replikker, som sammen med en håndfuld skønne sange giver handlingen ekstra farve og udtryk.

 

Med få virkemidler og finurligt sprog kommer vores fantasi og hjerter på arbejde, for Aldriglandet er en fortælling for både børn og voksne.

- Kulturnørden