Presse

Steffen Lomholt Pedersen
PR og kommunikationsansvarlig
pr@teatretmoellen.dk
+45 25560946

Fotokreditering: Søren Hasselgaard Skaanning

Hvis I vil holde øje med Møllens aktiviteter, kan I endvidere tilmelde jer teatrets nyhedsbrev, hvor vi hver måned med ord, billeder og video fortæller om livet på Teatret Møllen.

Pressen skrev

““En mand der hedder Ove” rører og bevæger. Især fordi man ikke føler trang til at analysere og udlægge. Man ser hvad man får.”

"En mand der hedder Ove’ rører os, og de fleste af os kan relatere sig til en ”Ove”. Fortællingen glider let og direkte, og de godt 5 kvarter går hurtigt. Forestillingen er hverken en komedie eller en historie med en skjult dagsorden. Historien er nærværende og ærlig uden en masse udenoms dikkedarer, men alligevel er der rig mulighed for både eftertænksom og selvransagelse."

EN MAND DER HEDDER OVE emmer også som teater af underfundig menneskeklog humor, og bliver trods den alvorlige kerne en opløftende og livsbekræftende oplevelse.

... en varm og kærlig oplevelse, der viser alt det, som kun teatret kan. Skrabe rent, bryde illusionen, stilisere og få os til at digte med. 

 

Teatret Møllen er lykkes med at skabe en både underholdende og rørende teaterversion af “En mand der hedder Ove”

“… Netop de melodiske indslag i Møllens stykker har altid været et ekstra plus. Den enkle sceneopbygning, ensemblespillet - alt dette er også med til at samlet at udgøre Møllens kronjuvel - og vi får det hele i “En mand der hedder Ove”

"En skøn, velspillet, vel iscenesat og sød og særdeles anbefalelsesværdig forestilling"

Teatret Møllen lykkes smukt med at bringe succesroman ind på scenen...Så ros til holdet på scenen, til instruktør Rasmus Ask Aagaard-Andresen og ikke mindst til Brian Wind-Hansen, som med imponerende fingerspids-fornemmelse har dramatiseret Fredrik Backmans roman.

- Horsens Folkeblad

Forestillingen er velspillet, og historien vedkommende.