Turnéperiode: 23.09 - 31.10 2019

Svejk i anden verdenskrig

INSTRUKTØR: GITTE KATH // MEDVIRKENDE: OLE SØRENSEN, UTA MOTZ, KLAUS ANDERSEN, SARA LINE MØLLER OLSEN, THOMAS JACOB C. RØNNE // MUSIKER: RASMUS STEENBERG

Spilleareal: 9m x 7m x 4,5m (BxDxH) Pris: 37.500 kr. eks. moms ved 250 tilskuere Nedtagningstid: 3 timer Opstillingstid: 5 timer Mørklægning: Påkrævet Strøm: 230V, 400V (3x16A)

Krigen raser. I øst kæmper russerne en indædt kamp for at stoppe den tyske offensiv, imens de allierede tropper i vest forsøger at finde et fodfæste. Midt i kaosset møder vi opportunisten Svejk. Han bor i Prag, der er under besættelse af det nazistiske styre. Svejk er ikke som alle andre. Han lever af at fange hunde, som han sælger videre til byens prominente fruer, også har han et ganske særligt talent for altid at havne i de mest mærkværdige situationer. Heldigvis har han talegaverne på plads og formår som regel altid at finde en vej ud af problemerne igen.

SVEJK I ANDEN VERDENSKRIG er en humoristisk forestilling baseret på historien af Bertolt Brecht, der undervejs bliver akkompagneret af sang og klaverspil. I titelrollen finder vi Ole Sørensen, der med stykket kan fejre sit 40-års skuespillerjubilæum. Vi kommer hele følelsesspekteret igennem, når vi møder Svejk og hans sjak på værtshuset i den tjekkiske hovedstad. En by, hvor besættelsesmagten holder skarpt øje med forrædere og fidusmagere.

Teatret Møllens egenproduktion
Genre: Drama Aldergruppe: Fra 15 år Varighed: 100 min. inkl. pause