Før dit besøg

Praktisk info
Spilletidspunkt
Vær opmærksom på, at forestillingen starter præcis. Kommer du for sent, kan du desværre ikke komme ind, da det vil forstyrre. Så kom i stedet i god tid – teatret har en hyggelig foyer, der åbner en time før, forestillingen begynder. I baren kan man blandt andet købe vin, øl, vand, kaffe og te. Til aftenforestillinger er Teatret Møllens telefon (+45 74 52 66 79) åben to timer før, at forestillingen starter. Til børneforestillinger og andre arrangementer er det én time før start. Du kan også altid kontakte teatret på post@teatretmoellen.dk.


Sluk mobilen
Sluk mobiltelefoner, smartphones og tablets under forestillingen. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at fotografere under forestillingerne.
Nummererede pladser
Der er nummererede pladser til de fleste forestillinger. Det gælder dog ikke børneforestillinger, da vi gerne vil give børnene mulighed for at komme helt tæt på scenen.


Gang-, høre- eller synsbesværet
Husk at bestille en handicapplads, hvis du er gang- høre- eller synshandicappet.  Det gør du, når du bestiller din billet, og du skal i den forbindelse være opmærksom på, at der er et begrænset antal handicappladser.

Klaustrofobi
Lider du af klaustrofobi er det en god idé at bestille pladser tæt ved udgangen. Det kan vi sagtens hjælpe dig med, du skal blot ringe på tlf. 74 52 66 79, så finder vi de rigtige pladser til dig.
Parkering

Der er mulighed for parkering på Hertug Hans Plads, som ligger to minutters gang fra Teatret Møllen. Her kan parkeres gratis og uden tidsbegrænsning.
Kort til Møllens parkering
Transport

Hvis du skal til Teatret Møllen/Haderslev med offentlig transport kan du tage toget til Vojens eller Kolding og køre videre med bus derfra til Haderslev Rutebilstation, som ligger ti minutters gang fra Teatret Møllen. Kører du i stedet i egen bil er der…
  • 17 minutters kørsel fra Vojens
  • 29 minutter fra Aabenraa
  • 32 minutter fra Kolding
  • 38 minutter fra Vejen
  • 44 minutter fra Sønderborg
  • 52 minutter fra Tønder
  • 1 time og 6 minutter fra Esbjerg
Børneforestillinger i weekenderne
Du kan læse om aktuelle børneforestillinger på vores hjemmeside eller i vores sæsonprogram, som du kan hente på teatret eller downloade her. Programmet indeholder både egne produktioner og gæstespil – alle i høj kvalitet og med respekt for børnene. Med i billetprisen er desuden frugt og saftevand til børnene.


Aldersgrænser
Alle forestillinger på Teatret Møllen har en aldersgrænse, publikum kan orientere sig efter. Aldersgrænsen er dog kun vejledende, og der kan være undtagelser. Det er i sidste ende op til publikum selv at vurdere, hvorvidt forestillingen er noget for dem og deres ledsagere. Skulle du være i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte teatret og spørge ind til den enkelte forestilling.
Særarrangementer og events

I forbindelse med nogle af vores forestillinger og gæstespil indbyder vi til særarrangementer efter forestillingen. Det kan være såkaldte ”talks” med skuespillerne efter forestillingen, et særligt arrangement om et specifikt emne med en workshop eller en foredragsholder. Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev, følg med på Facebook og hold øje med teatrets hjemmeside for at finde ud af, hvornår vi har ekstraarrangementer på Teatret Møllen.

Forestillinger

Du kan købe billetter til teatrets forestillinger og arrangementer her på hjemmesiden.

Du kan købe billetter til teatrets forestillinger og arrangementer her på hjemmesiden. Her kan du betale med betalingskort og printe dine billetter med det samme, hvis du har lyst. Du kan også reservere og afhente billetterne hos os eller vælge at få dem med posten. Sørg for at afhente dine billetter i god tid. Ikke afhentede billetter frigives 15 minutter før forestillingens start.

Følg med i livet på møllen