BLIV MØLLEVEN

PRAKTISK INFO

MØLLENS VENNER er teatrets støtteforening. Foreningens medlemmer støtter teatret med 100 kroner årligt, og som tak kvitterer Møllen med en række særlige fordele:

Før og efter forestillingerne er der gratis kaffe og te på kanden til Møllens Venner, som desuden får 10 procent rabat på øl, vin og vand i baren.

Som Mølleven har du også mulighed for at afhente en gratis plakat fra en af den foregående sæsons egenproduktioner. Plakaterne er lavet af huskunstner Gitte Kath og kan hentes i i caféen i billetkontorets åbningstid samt før og efter en forestilling. Møllens Venner får desuden 10 procent rabat på plakater fra forhenværende sæsoner samt vores bøger om teatret og dets historie.

Derudover kan du gratis medbringe et barn, når du som Mølleven køber en billet til en række af vores børneforestillinger, og vi inviterer hvert år til en række særarrangementer. Du kan blandt andet deltage i vores julearrangement med gløgg og æbleskiver, i afsløringen af næste sæsons program, deltage i ’aftertalks’ med kunstnerne eller være med, når vi har prøver på kommende forestillinger. Sidst men ikke mindst kan du få en rundvisning på teatret med fortællinger om stedets 40-årige historie.

Endeligt sender vi dig også løbende hilsner på mail, hvor vi fortæller, hvad der sker på teatret lige nu, hvad vi har af aktuelle forestillinger, og hvad vi har af planer for fremtiden.

Medlemsfordele som Mølleven

 

BLIV MØLLEVEN

Forestillinger

Du kan købe billetter til teatrets forestillinger og arrangementer her på hjemmesiden.

En masse mennesker er med til at sætte deres præg på Teatret Møllens forestillinger og sørger for, at de bliver til virkelighed – lige fra idéen opstår, og til at vi kan åbne dørene for publikum. Det gælder blandt andet teatrets ledelse og administration, produktion og teknik, de kunstneriske kræfter bag, heriblandt instruktører og scenografer, turneafviklere samt forhuspersonale.

Følg med i livet på møllen