PERSONDATAPOLITIK

Teatret Møllen
Tryghed på tværs af platforme


Hos Teatret Møllen lægger vi stor vægt på, at du et tryg ved at interagere med os digitalt på tværs af vores platforme og medier.

Teatret Møllen indsamler almindelige personlige oplysninger som navn, adresse, mailadresse og telefonnummer, når kunder køber billetter/andre varer, tilmelder sig vores nyhedsbrev eller bestiller vores sæsonbrochure. Teatret Møllen behandler disse oplysninger med fortrolighed.

Man tilmelder sig vores nyhedsbrev her på siden ved at afgive sin mailadresse, og vi opbevarer naturligvis alle mailadresser sikkert og fortroligt i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Nyhedsbrevet laves i samarbejde med websitet Mailchimp, der har forpligtet sig til udelukkende at opbevare og behandle persondata på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Teatret Møllen benytter ikke personfølsomme oplysninger og bruger ikke cookies på teatretmoellen.dk.

Teatret Møllen bruger Billetten A/S som billetoperatør.
Læs Billetten A/S’s persondatapolitik.


Få indsigt i dine personlige oplysninger


Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har om dig, hvordan vi behandler dem og bede om at få dem tilrettet, begrænset eller slettet.

Henvendelse omkring persondata kan ske til post@teatretmoellen.dk.

Forestillinger

Du kan købe billetter til teatrets forestillinger og arrangementer her på hjemmesiden.

Teatrets værktøjer kan bruges i mange andre sammenhænge end blot på scenen, og det er netop, hvad vi gør på Teatret Møllen. Gennem de sidste 30 år har vi brugt vores faglighed i workshops og kurser. Med nysgerrighed og entusiasme udvikler vi kortere eller længere forløb i samarbejde med virksomheder, privatpersoner og foreninger.

Følg med i livet på møllen