Little Big Bang

Et nyt univers fyldt med farver, fjerboaer og svære beslutninger
Medvirkende, iscenesættelse og idé

Cecillie Haugaard

Rune Klenø

Mathilde Bækmark

Komponist

Niels Skovgaard Andersen

Om

LITTLE BIG BANG er en spændende og indsigtsfuld forestilling af teatergruppen Kånstkollektivet, der udforsker begrebet skabelse og ødelæggelse gennem videnskabens og mytologiens linse. I forestillingen følger vi tre menneskers rejse i skabelsen af en ny og idéel virkelighed, hvor der er plads til det uperfekte menneske. Men er det overhovedet muligt at skabe en perfekt verden for alle?

Forestillingen er en mesterlig blanding af fysisk teater, dans og historiefortælling, der holder dig engageret og betaget fra start til slut. De optrædende bruger deres kroppe og stemmer til at skabe en fascinerende visuel og auditiv oplevelse, der tager dig med på en rejse gennem tid og rum.

Teatergruppen Kånstkollektivet har skabt en virkelig bemærkelsesværdig forestilling, der viser deres kreativitet, talent og passion. De medvirkende er alle godt på vej til at blive morgendagens store stjerner, og sammen er de med til at gøre LITTLE BIG BANG til et must-see for alle, der kan lide innovativt og tankevækkende teater. Det er en forestilling, der vil blive hos dig længe efter, at scenetæppet er gået ned.

Alder: Fra 14 år

Varighed: 70 min. uden pause

Spillested: Teatret Møllen

Kånstkollektivet  •  Medvirkende, iscenesættelse og idé: Cecilie Haugaard, Rune Klenø og Mathilde Bækmark  •  Scenograf: Katinka Launbjerg  •  Lysdesigner: Thora Eriksen  •  Komponist: Kristian Skovgaard Andersen  •  Kunstnerisk konsulent: Niels Skovgaard Anderse

Anmeldelser

Pressen skrev

Teateravisen
TeateravisenMe Lund
Læs mere
"Sjov, tankevækkende – og forsigtigt moralsk."

6

Februar

Little Big Bang

Tirsdag 06.02.2024 Kl. 20.00

Ikke tilgængelig

7

Februar

Little Big Bang

Onsdag 07.02.2024 Kl. 20.00

Ikke tilgængelig