Mit stille hjem

Dans i verdensklasse om frihed, mod og styrke
Instruktør

David Cornelius Price

Medvirkende

Kateryna Kuznetsova

Yekateryna Bysheva

Oleksanda Maksimchuk

Amalie Stitz

Nikoline Due,

Caroline Rodrigues

Marie Brolin-Tani

Musik

Heinali

Rosemary Standley

Myroslav Skoryk

Om

I flere år har vi på Teatret Møllen forsøgt at booke nogle af Holstebro Dansekompagnis forestillinger, og nu lykkedes det endelig i denne sæson at få dem til Haderslev. Dansegruppen, der er en del af Holstebro egnsteater, laver nogle af de bedste danseforestillinger i ikke bare Danmark, men i resten af verden på internationalt niveau.

Du kan derfor roligt glæde dig til september, hvor dansegruppen kommer til Møllen og optræder med MIT STILLE HJEM. En poetisk, rørende og kraftfuld danseprotest mod ydre magter. Forestillingen giver et øjebliksbillede af en nutidig såvel som historisk krigstilstand, skabt gennem dansen i et unikt samarbejde med de tre ukrainske dansere, Kateryna Kuznetsova, Yekateryna Bysheva og Oleksandra Maksimchuk, der er flygtet fra deres hjemland grundet krigen.

Det er en stærk og udtryksfuld forestilling, hvor de medvirkende går på scenen med en følelse af sorg og sårbarhed, der kan mærkes helt på de bagerste rækker blandt tilskuerne.

Alder: Fra 13 år

Forventet varighed: 1 time og 10 min. uden pause

Spillested: Teatret Møllen

Aftertalk: Der er mulighed for at tale med og stille spørgsmål til de medvirkende efter forestillingen.

Holstebro Teater og Dansekompagni  •  Instruktør: David Cornelius Price  •  Koreografi: David Cornelius Price, Marie Brolin-Tani, m.fl.  •  Medvirkende: Kateryna Kuznetsova, Yekateryna Bysheva, Oleksanda Maksimchuk, Amalie Stitz, Nikoline Due, Caroline Rodrigues og Marie Brolin-Tani  •  Lysdesigner: Kim Glud  •  Komponist og lyddesigner: Søren Vestergaard  •  Musik: Heinali, Rosemary Standley og Myroslav Skoryk  •  Kostumedesign: Åsa Gjerstad

9

september

Mit stille hjem

Lørdag 09.09.2023 Kl. 20.00

Ikke tilgængelig