Oh, Josephine

Et musikdramatisk portræt af 1920'ernes kulturkamp
Instruktør

Pelle Nordhøj Kann

Dramatiker

Thomas Markmann

Medvirkende

Malou Takibo

Rolf Hansen

Louise Kirsten Skov

Hans Find Møller

Marie Louise von Bülow

Om

Marsault er en nihilistisk ung mand, der bor i 1940’ernes Algier. Efter at have deltaget i sin mors begravelse bliver Marsault involveret i en række begivenheder, der i sidste ende fører til hans arrestation og retssag for mord. Under retssagen bliver der sat spørgsmålstegn ved Mersaults personlighed, og det får skæbnesvangre konsekvenser for den franske kontormand.

Stykket er inspireret af den franske forfatter og nobelprismodtager Albert Camus’ klassiske roman af samme navn og er en gribende fortælling fyldt med dynamiske karakterer og sindrige dialoger, der udforsker temaer om eksistentialisme, fremmedgørelse og det absurde i den menneskelige eksistens.

Det er en forunderlig og tænksom fortælling, der i Teatret Møllens version bliver instrueret af Anna Schulin-Zeuthen, der tidligere har stået bag forestillinger på blandt andet Det Kongelige Teater med forestillinger som “Je ne suis pas Aleppo” og “Karantæne”. Med på scenen er Durita Dahl Andreassen, der sammen med Teatret Møllens Klaus Andersen, udforsker Camus’ tidløse værk. Det er en medrivende forestilling, der med garanti vil efterlade et varigt indtryk på dig.

Alder: Fra 15 år

Forventet varighed: 75 min. uden pause

Spillested: Haderslev Rådhus (Christian X’s Vej 39)

Det Flydende Teater og Teatergrad  •  Instruktør: Pelle Nordhøj Kann  •  Dramatiker: Thomas Markmann  •  Medvirkende: Malou Takibo, Rolf Hansen, Louise Kirsten Skov, Hans Find Møller og Marie Louise von Bülow  •  Komponist: Marie Louise von Bülow  •  Scenograf: Mona Møller Schmidt  •  Lysdesigner: Flora Pelle Brandt  •  Koreograf: Gunilla Lind  •  Kostumedesigner: Olivia Hetman

4

Oktober

Oh, Josephine

Onsdag 04.10.2023 Kl. 20.00

Ikke tilgængelig

5

Oktober

Oh, Josephine

Torsdag 05.10.2023 Kl. 20.00

Ikke tilgængelig