Shakespeares samlede værker

En hæsblæsende og vild tur gennem Shakespeare
Instruktør

Rasmus Ask

Medvirkende

Ane Helene Hovby

I sommeren 2025 inviterer Møllen igen til teater i det fri. Her venter publikum en helt særlig og gratis oplevelse, når tre skuespillere, heriblandt Ane Helene Hovby, der før har medvirket i ”Det ensomme hjerte” og ”Den vægelsindede”, tager forestillingen SHAKESPEARES SAMLEDE VÆRKER med under armen og ud i det danske sommerlandskab.

På ladet af teatrets røde lastbil er de her klar med en humoristisk og farverig forestilling, der fletter alle Shakespeares historier og karakterer sammen til et herligt og lattervækkende potpourri. Det er en festlig og energisk komedie, der kan ses og opleves af både faste såvel som nye teatergængere. Forestillingen varer godt og vel en time, hvor de medvirkende undervejs kommer igennem hele følelsesspektret – lige fra lyst og lykke til had og jalousi. Det er Shakespeare serveret i øjenhøjde, der nemt kan nydes sammen med medbragt mad og drikke.

Forestillingen hylder Shakespeare og den verdenskendte dramatikers tidløse værker; vigtigst af alt så er det dog bare en hylesjov forestilling, du ikke må snyde dig selv for. Forestillingen spiller i begyndelsen af juli 2025, men vender tilbage i august efter en sommerpause, hvor den kan opleves forskellige steder i Syd- og Sønderjylland. Hold øje her og på teatrets sociale medier for mere information om spillesteder- og tider.

Forestillingen produceres med støtte fra Kultursamvirket Haderslev.

Alder: Fra 10 år

Forventet varighed: 60 min. uden pause

Pris: Forestillingen er gratis og kræver ingen billet

Teatret Møllen  •  Instruktør: Rasmus Ask  •  Medvirkende: Ane Helene Hovby, m.fl.  •  Scenograf: Allan Frausing