Stormen

Shakespeares groteske komedie på cykel
Instruktør

Kristoffer Lundberg

Dramatiker

Thomas Markmann frit efter Shakespeare

Medvirkende

Marie Dalsgaard

Anders Budde Christensen

Sophie Marie Jeppesen

Ari Alexander

Om

Vi tager hul på sæson 2023/24 med et brag, når vi byder publikum velkommen til en gratis udendørs oplevelse på Elmegården i Sommersted, hvor teatergruppen Shakes og Folketeatret opfører deres vilde og energiske version af William Shakespeares komedie, STORMEN.

STORMEN er en heftig og overnaturlig historie, hvor to brødres intriger udspiller sig blandt en gruppe skibbrudne på en øde ø. En historie, om besiddertrang, hævn og had, kærlighed og tilgivelse. I forestillingen medvirker blandt andre Ari Alexander, som flere måske vil genkende for sin medvirken i filmen “9. april”, der som søn af Teatret Møllens Connie Tronbjerg og Klaus Andersen er vokset op i Haderslev med Møllen som et fast holdepunkt i tilværelsen.

Med STORMEN får du mulighed for at opleve teater på en helt anderledes og ny måde, når forestillingen bliver opført på ladcykler, hvor skuespillerne, iklædt flippede parykker, iøjnefaldende genbrugs-kostumer, og alt for meget sminke, forfører dig med smukke ord, svedig dans, rå musik og masser af skønsang. Der er mulighed for at købe noget at drikke undervejs. Du skal bare selv tage noget at sidde på med.

NB. Kræver ingen billet.

Pris: Forestillingen er gratis

Spillested: Spiller udendørs i Sommersted på Elmegården (Damager 7, 6560 Sommersted)

Varighed: 60 min. uden pause

Alder: Fra 10 år

Shakes & Folketeatret  •  Instruktør: Kristoffer Lundberg  •  Dramatiker: Thomas Markmann frit efter Shakespeare  •  Medvirkende: Marie Dalsgaard, Anders Budde Christensen, Sophie Marie Jeppesen og Ari Alexander  •  Lyddesign og medvirkende musiker: Kiki Skovmand  •  Scenograf: Julie Forchhammer  •  Koreograf: Simon Glæsel

11

august

Stormen

Fredag 11.08.2023 Kl. 18.30
Udendørs i Sommersted

Ikke tilgængelig