sønderjyllands stemme

møllens lydteater

SØNDERJYLLANDS STEMME er et nyt og ambitiøst lokalforankret lyd- og teaterprojekt, som er udviklet i et tæt samarbejde mellem Teatret Møllen, Sans-1 og Useeum. Sammen har vi skabt et nyt format: Teatret Møllens Lydteater, der giver dig mulighed for at lytte til og opleve forestillinger fra Teatret Møllen med rødder i Sønderjyllands historie og traditioner.

Helt lavpraktisk foregår det ved, at du køber en given lydforestilling via app’en Useeum, som du derefter kan lytte til på din telefon, lige der hvor du vil – lige så mange gange som du vil. Du kan endda opleve historierne på de særlige steder i Sønderjylland, hvor de udspiller sig. Teatret Møllens Lydteater er altid åbent.

Det er en fascinerende og nyskabende måde at opleve sanseligt teater på. Lydforestillingerne kombinerer den traditionelle skuespiller-performance med bevægelsesfrihed og et levende samt fordybende lydunivers. Samtidig giver det lytterne mulighed for at udforske og engagere sig i miljøet omkring dem, mens de nyder en dramatisk fortælling.

I modsætning til mere traditionelle teaterproduktioner, som oftest holder publikum i en statisk position, tilbyder lydteater en mere dynamisk og interaktiv oplevelse. Det er en unik og engagerende måde at opleve historiefortælling på, som bliver foldet ud med et professionelt lyddesign og nærværende stemmeskuespil. En oplevelse, der vil glæde og betage publikum i alle aldre og med alle interesser.

En autentisk helteberetning om en soldat, far og ægtemand.

Tilgængelig nu