Bjørnen som ikke var

En absurd og underfundig historie om natur og identitet
Instruktør

Alex Byrne

Medvirkende

Anna Karina Nicolaisen

Maria Myrgård

Dirck Backer

Bastian Popp

Om

BJØRNEN SOM IKKE VAR er en fantasifuld, sjov og tankevækkende forestilling. Den fortæller en historie om en bjørn, der vågner op fra sin vinterdvale og opdager, at han ikke længere er i sin skov, men midt i en stor fabrik, der er blevet bygget ovenpå bjørnens hule, imens den sov.

Da bjørnen forsøger at forstå, hvad der er sket, bliver han mødt med forvirring og vantro fra de mennesker, han møder. De nægter at tro, at han er en bjørn og insisterer på, at han må være noget helt andet. Dette fører den forvirrede bjørn på en selvopdagelsesrejse, da han forsøger at finde ud af, hvem han virkelig er, og hvor han hører til.

BJØRNEN SOM IKKE VAR er en forbløffende forestilling med en retrospektiv scenografi og kostumer, der bringer bjørnens verden til live. Historien er baseret på den engelske børnebogsklassiker af Frank Taschlin, og med sin fantasifulde historiefortælling, gribende temaer og fantastiske billeder vil forestillingen med sikkerhed efterlade et varigt indtryk på publikum i alle aldre.

Alder: Fra 5 år

Forventet varighed: 40 min. uden pause

Spillested: Harmonien (Gåskærgade 19, 6100 Haderslev)

Teater Patrasket  •  Instruktør: Alex Byrne  •  Medvirkende: Anna Karina Nicolaisen, Maria Myrgård, Dirck Backer og Bastian Popp  •  Scenografi: Filippa Berglund  •  Komponist: Bastian Popp  •  Teknik og lys: Peter Rasmussen

Anmeldelser

Pressen skrev

ISCENE
ISCENE
Trine Wøldiche
Læs mere
"Teater Patraskets forestilling Bjørnen som ikke var er en tankevækkende og underholdende teateradaption af Frank Tashlins børnebog, hvor industrialiseringen sættes op mod det mere stilfærdige liv for at minde os om, at alle må være lige præcis den, de er."

30

September

Bjørnen som ikke var

Lørdag 30.09.2023 Kl. 10.00

Ikke tilgængelig