Den fremmede

Optrevl gåden om livet med Albert Camus' tidsløse klassiker
Forfatter

Albert Camus

Instruktør

Nikolaj Mineka

Medvirkende

Durita Dahl Andreassen

Klaus Andersen

OBS. Samtlige forestillinger med “Den fremmede” i sæson 23/24 er aflyst. Publikum med billetter er kontaktet.

Marsault er en nihilistisk ung mand, der bor i 1940’ernes Algier. Efter at have deltaget i sin mors begravelse bliver Marsault involveret i en række begivenheder, der i sidste ende fører til hans arrestation og retssag for mord. Under retssagen bliver der sat spørgsmålstegn ved Mersaults personlighed, og det får skæbnesvangre konsekvenser for den franske kontormand.

Stykket er inspireret af den franske forfatter og nobelprismodtager Albert Camus’ klassiske roman af samme navn og er en gribende fortælling fyldt med dynamiske karakterer og sindrige dialoger, der udforsker temaer om eksistentialisme, fremmedgørelse og det absurde i den menneskelige eksistens.

Det er en forunderlig og tænksom fortælling, der i Teatret Møllens version bliver instrueret af Anna Schulin-Zeuthen, der tidligere har stået bag forestillinger på blandt andet Det Kongelige Teater med forestillinger som “Je ne suis pas Aleppo” og “Karantæne”. Med på scenen er Durita Dahl Andreassen, der sammen med Teatret Møllens Klaus Andersen, udforsker Camus’ tidløse værk. Det er en medrivende forestilling, der med garanti vil efterlade et varigt indtryk på dig.

Alder: Fra 15 år

Forventet varighed: 70 min. uden pause

Spillested: Teatret Møllen

Teatret Møllen • Forfatter: Albert Camus • Bearbejdelse: Morten Kirkskov • Instruktør: Nikolaj Mineka • Medvirkende: Durita Dahl Andreassen og Klaus Weirup Andersen • Komponist og lyddesign: Johannes Smed • Lysdesign og scenografisk koncept: Stine Fumz • Kunsterisk konsulent: Allan Frausing