Den vægelsindede

Den klassiske komedie under åben himmel
Dramatiker

Ludvig Holberg

Instruktør

Rasmus Ask

Medvirkende

Connie Tronbjerg

Klaus Andersen

Thomas C. Rønne

Ane Helene Hovby

Nadia Jasmin Nielsen

Sommeren 2022 bliver en helt særlig af slagsen for Teatret Møllen, når vi her omdanner vores gamle lastbil til en mobil teaterscene og kører ud i danske sommerlandskab. Her kommer vi ud og besøger forskellige spillesteder rundt omkring i Syddanmark og Schleswig, hvor vi inviterer publikum ud til en festlig og frigjort aften “i teatret”, når vi opfører Ludvig Holbergs klassiske komedie DEN VÆGELSINDEDE på ladet af vores lastvogn.

DEN VÆGELSINDEDE er en humoristisk forestilling, der handler om den indtagende, men lunefulde modehandlerenke Lucretia, der får forvildet sig ind i et kærlighedsdilemma mellem to søskendepar. Samtidig lider Lucretia af svære humørsvinger, der mildest talt gør hende en lille smule utilregnelig – til stor forvirring for personerne omkring hende. 

Med den danske sommerhimmel som bagtæppe er der lagt op til en helt særlig teateroplevelse, hvor der bliver rig mulighed for at få trænet lattermusklerne og – med lidt held – at få lidt sol i ansigtet. Dertil er forestillingen Teatret Møllens bidrag til fejringen af 300-året for dansk teater, der har jubilæum i 2022.

På grund af et udvidet samarbejde med Haderslev Kommune er forestillingen derudover gratis for alle tilskuere i hele kommunen. Medbring noget at sidde på, en klapstol eller lignende, lidt at drikke og måske en picnickurv – så sørger vi for resten.

Spillested: Udendørs

Siddepladser: Medbring selv klapstol eller lign.

Varighed: 75 min. uden pause

Alder: Fra 10 år

Pris: Forestillingen spiller gratis rundtom i Danmark

Teatret Møllen • Dramatiker: Ludvig Holberg • Instruktør: Rasmus Ask • Medvirkende: Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Thomas C. Rønne, Ane Helene Hovby og Nadia Jasmin Nielsen • Lysdesign: Stine Fumz • Kostumedesign: Allan Frausing

Anmeldelser

Pressen skrev