Til ungdommen

Smuk og facetteret hyldest til nutidens ungdom
Iscenesættelse, oversættelse og bearbejdning

Pelle Koppel

Medvirkende

Adam Schmidt

Anna Hawa Kamuk Mnasi

Asbjørn Hays Thøgersen

Emma van der Vleuten Busk

Emil Hyldeborg

Manuskript

Linn Skåber

Om

Efterspørgslen har været stor på et gensyn med TIL UNGDOMMEN efter sidste sæsons flotte modtagelse. Derfor glæder det os igen at kunne byde velkommen til Teater V, der vender tilbage denne sæson med deres anmelderroste og Reumert-vindende forestilling om tiden mellem barndom og voksenliv. Det er en forestilling om overskredne intimsfærer, dårlig kropslugt, bumser, klassefester, tvungne familieture, irriterende forældre og kraftige humørsvingninger.

En kærlighedserklæring til nutidens ungdom med lethed, humor og bid. De fem unge skuespillere, der er med i forestillingen, leverer et nuanceret og facetteret billede af, hvordan det føles at blive ung voksen.

TIL UNGDOMMEN er skabt ud fra biografiske historier fra teenageres egne liv og er baseret på norske Linn Skåbers bestseller fra 2020. Det er beretninger om at ville slippe alt, forsvinde fra det hele og længes efter noget, der ikke kan forklares. Forestillingen kan opleves både af unge såvel som voksne – både hver for sig og sammen i teatret.

Alder: Fra 13 år

Varighed: En time og 20 min. uden pause

Spillested: Harmonien (Gåskærgade 19, 6100 Haderslev)

Teater V  •  Iscenesættelse, oversættelse og bearbejdning: Pelle Koppel  •  Medvirkende: Adam Schmidt, Anna Hawa Kamuk Mnasi, Asbjørn Hays Thøgersen, Emma van der Vleuten Busk og Emil Hyldeborg • Manuskript: Linn Skåber  •  Scenografi: Pelle Kopper og Kristian Hegner Specht  •  Lysdesign: Kristian Hegner Specht  •  Komponist: Marcus Aurelius Hjelmborg

Anmeldelser

Pressen skrev

ISCENE
ISCENE
Anne Liisberg
Læs mere
"Sej, smuk hyldest til nutidens ungdom"
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj
Mortenbuckhoj.dk
Læs mere
"En uhyre velfortalt, smukt velspillet forestilling om at være ung, og om at modnes."
Michael Søby
Michael Søby
CPHCulture
Læs mere
"Fem unge skuespillere, der alle har ære af forestillingen i lighed med Pelle Koppel, der atter engang formår at imponere i Teater V."
Trine Wøldiche
Trine WøldicheInformation
Læs mere
"En veludført teatercollage om overgangen fra barn til voksen"
Kirsten Dahl
Kirsten Dahl
Teateravisen
Læs mere
"Vidunderligt vellykket teenagegenerationsteater."
Tidligere
Næste

3

Oktober

Til ungdommen

Tirsdag 03.10.2023 Kl. 20.00

Ikke tilgængelig